
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
250 kcal /
1046 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Brown Rice Salad with Trout
35 λεπτ.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Καμία βαθμολογία
Lemongrass Beef Salad
30 λεπτ.
Pea and Lardo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Fish and Avocado Loaf
2ωρ.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.