Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche

Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
8 porcí

Υλικά

  • máslo (nesolené) na vymazání
  • 120 gramů cibule napůl
  • 60 gramů šalotky napůl
  • 2 stonky řapíkatého celeru na kousky
  • 15 gramů olivového oleje
  • 900 gramů kuřecích prsou, bez kostí na nudličky
  • 3 vejce
  • 150 gramů crème fraîche
  • 1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého
  • 10 gramů soli
  • 1 špetka čerstvě umletého pepře

Διατροφή ανά 1 porce

Θερμίδες 269 kcal / 1124 kJ
Πρωτεΐνη 28.6 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 2.6 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων