
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions
Υλικά
Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon finely grated zest only1
Shortcrust Pastry
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced (1 cm)100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water chilled60 g
Filling
-
fennel core removed, quartered, fronds reserved for garnish200 g
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
cider vinegar30 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
Swiss chard stalks removed, thinly sliced30 - 40 g
-
green olives (προαιρετικό πεδίο) pitted16
-
large eggs2
-
whole milk30 g
-
whipping cream30 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Pecorino Crisps
-
dried fennel seeds2 tsp
-
pecorino cheese cut in pieces (3 cm)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
443 kcal /
1861 kJ
Πρωτεΐνη
1.5 g
Λιπαρά
27.5 g
Υδατάνθρακες
33.6 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

2017 CALENDAR
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Brown Rice Salad with Trout
35 λεπτ.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Καμία βαθμολογία
Lemongrass Beef Salad
30 λεπτ.
Pea and Lardo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Fish and Avocado Loaf
2ωρ.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.