Συσκευές & Αξεσουάρ
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions
Υλικά
Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon finely grated zest only1
Shortcrust Pastry
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced (1 cm)100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water chilled60 g
Filling
-
fennel core removed, quartered, fronds reserved for garnish200 g
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
cider vinegar30 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
Swiss chard stalks removed, thinly sliced30 - 40 g
-
green olives (προαιρετικό πεδίο) pitted16
-
large eggs2
-
whole milk30 g
-
whipping cream30 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Pecorino Crisps
-
dried fennel seeds2 tsp
-
pecorino cheese cut in pieces (3 cm)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
1.5 g
Θερμίδες
1861 kJ /
443 kcal
Λιπαρά
27.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
33.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
2017 CALENDAR
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1ωρ. 20 λεπτ.
Temaki Sushi
1ωρ.
Courgette Omelette
40 λεπτ.
Steamed Potato Tortilla
45 λεπτ.
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 λεπτ.
Raw Asian Salad
10 λεπτ.
Shellfish Nage with Champagne
1ωρ. 5 λεπτ.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 λεπτ.