Focaccia classica ad alta idratazione

Focaccia classica ad alta idratazione

4.5 286 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    2 cucchiai
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di acqua
    300 g
  • di farina manitoba
    400 g
  • di sale
    10 g
  • di pomodori datterino a metà
    200 g

Διατροφή ανά 6 porzioni

Θερμίδες 1674 kcal / 7004 kJ
Πρωτεΐνη 48.6 g
Λιπαρά 34.4 g
Υδατάνθρακες 311.9 g
Φυτικές ίνες 18.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων