
Συσκευές & Αξεσουάρ
老妈蹄花
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 40 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
猪蹄 约700~800克,提前汆水沥干2 个
-
水1100 克
-
姜 切片10 克
-
米酒20 克
-
陈皮5 片
-
白芸豆 泡发至少6小时,泡发后去皮100 克
-
盐2 茶匙
蘸料
-
生抽2 汤匙
-
辣椒油1 茶匙
-
醋1 茶匙
-
葱 切葱花1 支
-
芝麻 熟的1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
331 kcal /
1387 kJ
Πρωτεΐνη
26.2 g
Λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

辣味中国
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα