
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Filling
-
fresh basil leaves5 g
-
pitted black olives120 g
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans cut in pieces200 g
Assembly
-
olive oil200 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
sandwich loaf (approx. 500 g)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
634 kcal /
2652 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

2017 CALENDAR
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Soda Bread
45 λεπτ.
Tin Can Mealie Bread
25 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Tomato Focaccia
3ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Mini Everything Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.
Scandinavian Rye Bread
27ωρ.
Gluten-free Artisan Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Herb Bread
1ωρ. 10 λεπτ.
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 λεπτ.
Brioche
8ωρ.