
Συσκευές & Αξεσουάρ
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
reife Birnen in Stücken (2 cm)300 g
-
Mandelstifte30 g
-
Sahne120 g
-
Zartbitter-Schokolade (55 % Kakao), in Stücken80 g
-
Obstler (προαιρετικό πεδίο)20 g
-
Vanilleschote (7 cm), in Stücken (1,5 cm)1 Stück
-
Zucker50 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Eiweiß2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1433 kJ /
342 kcal
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehackter Obstsalat mit Sabayon
30 λεπτ.
Erdbeer-Macarons
26ωρ.
Weiße Schokoladenmousse
5ωρ. 30 λεπτ.
Portugiesische Crème Brûlée
25 λεπτ.
Strawberry-Cheesecake-Pralinen
1ωρ.
Amarettini-Parfait
5ωρ. 50 λεπτ.
Karamell-Popcorn
40 λεπτ.
Erdbeer-Joghurt-Creme
3ωρ. 20 λεπτ.
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4ωρ. 50 λεπτ.
Haselnuss-Karamell-Pralinen
4ωρ. 40 λεπτ.
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10ωρ. 30 λεπτ.
Sizilianisches Mandelgebäck
30 λεπτ.