
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Belag
-
Parmesan15 g
-
frische Petersilienblätter1 EL
Füllung
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Knoblauchzehen2
-
Mozzarella in Scheiben150 g
-
Crème fraîche40 g
-
Ei1
Teig
-
Topfen (40% Fett)130 g
-
Butter in Stücken80 g
-
Weizenmehl, universal etwas mehr für die Arbeitsfläche270 g
-
Ei1
-
Zucker1 Prise
-
Salz1 TL
-
Eidotter1
-
Wasser1 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
957 kJ /
229 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKörner-Bürli
12 Std.
Dinkel-Bürli
11 Std.
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Knoblauchbaguettes
2 Std.
Dinkelkeimbrot
72 Std.
Käse-Zwiebel-Brote
1 Std. 20 Min
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 Std.
Toastbrot
16 Std.
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Focaccia Blumenwiese
1 Std. 40 Min
Chia-Baguettes
3 Std. 50 Min