
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dille und Feta Fladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 Stück
Υλικά
-
frische Dille Spitzen abgezupft20 g
-
Trockengerm (8 g)2 TL
-
Wasser150 g
-
Olivenöl etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen350 g
-
Feta in Stücken200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1491 kJ /
356 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKörner-Bürli
12ωρ.
Dinkel-Bürli
11ωρ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Knoblauchbaguettes
2ωρ.
Dinkelkeimbrot
72ωρ.
Käse-Zwiebel-Brote
1ωρ. 20 λεπτ.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12ωρ.
Toastbrot
16ωρ.
Italienische Ciabattas
4ωρ. 30 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia Blumenwiese
1ωρ. 40 λεπτ.
Chia-Baguettes
3ωρ. 50 λεπτ.