Roggenfladenbrot

Roggenfladenbrot

4.2 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 Stück

Υλικά

  • Haferflocken
    70 g
  • Wasser
    500 g
  • frische Germ zerbröselt
    20 g
    2 TL Trockengerm, (8 g)
  • Honig
    2 EL
  • Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände
    100 g
  • Roggenmehl
    200 g
  • Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
    380 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Fenchelsamen, ganz (προαιρετικό πεδίο) nach Geschmack
    ½ - 1 TL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 415 kcal / 1738 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 4.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων