
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggenfladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 Stück
Υλικά
-
Haferflocken70 g
-
Wasser500 g
-
frische Germ zerbröselt20 g
-
Honig2 EL
-
Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände100 g
-
Roggenmehl200 g
-
Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen380 g
-
Salz1 ½ TL
-
Fenchelsamen, ganz (προαιρετικό πεδίο) nach Geschmack½ - 1 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
415 kcal /
1738 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
61 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Weizenbrot Betty
4ωρ. 35 λεπτ.
Pitabrote
1ωρ. 25 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Walnuss-Knäckebrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3ωρ.
Picknick-Brötchen
2ωρ.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3ωρ. 10 λεπτ.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 λεπτ.
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2ωρ.
Zucchini-Karotten-Brot
1ωρ. 35 λεπτ.
Gefüllte Seelen
2ωρ. 45 λεπτ.