
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggenfladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 Stück
Υλικά
-
Haferflocken70 g
-
Wasser500 g
-
frische Germ zerbröselt20 g
-
Honig2 EL
-
Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände100 g
-
Roggenmehl200 g
-
Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen380 g
-
Salz1 ½ TL
-
Fenchelsamen, ganz (προαιρετικό πεδίο) nach Geschmack½ - 1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1738 kJ /
415 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKörner-Bürli
12ωρ.
Dinkel-Bürli
11ωρ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Knoblauchbaguettes
2ωρ.
Dinkelkeimbrot
72ωρ.
Käse-Zwiebel-Brote
1ωρ. 20 λεπτ.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12ωρ.
Toastbrot
16ωρ.
Italienische Ciabattas
4ωρ. 30 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia Blumenwiese
1ωρ. 40 λεπτ.
Chia-Baguettes
3ωρ. 50 λεπτ.