西洋参枸杞乌骨鸡

西洋参枸杞乌骨鸡

4.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 人份

Υλικά

  • 1500 克
  • 切片
    10 克
  • 西洋参
    6 片
  • ,乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫
    400 克
  • 猪里脊肉 ,切块,提前汆烫
    150 克
  • 枸杞
    1 汤匙
  • 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 91 kcal / 383 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 2.7 g
Υδατάνθρακες 1.6 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων