 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
西洋参枸杞乌骨鸡
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
- 
          水1500 克
- 
          姜 切片10 克
- 
          西洋参6 片
- 
          鸡 乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫400 克
- 
          猪里脊肉 切块,提前汆烫150 克
- 
          枸杞1 汤匙
- 
          盐1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        15.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        383 kJ  / 
                        91 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        1.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        食粤飘香
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    