
Συσκευές & Αξεσουάρ
Piernik staropolski cz. II
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 98ωρ.
15 kawałków
Υλικά
-
ciasta piernikowego z przepisu „Piernik staropolski cz. I”1200 g
-
powideł śliwkowych200 - 230 g
-
masy marcepanowej420 - 440 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki250 g
-
masła pokrojonego na kawałki80 g
Διατροφή ανά 1 kawałek
Θερμίδες
588 kcal /
2464 kJ
Πρωτεΐνη
8.8 g
Λιπαρά
27.8 g
Υδατάνθρακες
78 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® SEZONOWO
13 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40 λεπτ.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarta czekoladowa
1ωρ. 50 λεπτ.
Czekoladowe kąski z orzechami
1ωρ.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3ωρ.
Fondant czekoladowy
50 λεπτ.
Sernik nowojorski
7ωρ. 50 λεπτ.
Tarta à la banoffee pie
2ωρ. 40 λεπτ.
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40 λεπτ.
Cynamonowe smores
1ωρ. 50 λεπτ.
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40 λεπτ.
Baranek wielkanocny
1ωρ. 10 λεπτ.