Piernik staropolski cz. II

Piernik staropolski cz. II

4.3 778 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 98ωρ.
15 kawałków

Υλικά

  • ciasta piernikowego z przepisu „Piernik staropolski cz. I”
    1200 g
  • powideł śliwkowych
    200 - 230 g
  • masy marcepanowej
    420 - 440 g
  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
    250 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    80 g

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 588 kcal / 2464 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 27.8 g
Υδατάνθρακες 78 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων