
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 Stück
Υλικά
-
Sonnenblumenkerne70 g
-
Weizenkörner180 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen300 g
-
frische Hefe5 g
-
Honig flüssig1 TL
-
Wasser1030 g
-
Salz (10 g)2 TL
-
Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
589 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1158 kJ /
277 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLaugen-Bagels mit Lachs und Frischkäse-Senf-Creme
2ωρ. 30 λεπτ.
Oliven-Ciabatta
24ωρ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Laugen Croissants
1ωρ.
Vollkorn-Fladenbrot
2ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Honig-Ringe
17ωρ. 40 λεπτ.
Dinkelkeimbrot
72ωρ.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102ωρ.
Glutenfreies Weißbrot
4ωρ. 25 λεπτ.
Schweizer Rustico
25ωρ. 20 λεπτ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
Καμία βαθμολογία
Sandwich-Toast
27ωρ.