
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggen-Dinkel-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
18 Scheiben
Υλικά
-
Dinkelkörner150 g
-
Wasser1650 g
-
Honig flüssig10 g
-
Roggenmehl Type 1150450 g
-
Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)15 g
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Salz (15 g)3 TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
162 kcal /
680 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomatenbrot
2ωρ.
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3ωρ.
Gewürzbaguettes
1ωρ. 35 λεπτ.
Körner-Bagels
2ωρ.
Walnut Scones
30 λεπτ.
Apfelbrot
1ωρ. 25 λεπτ.
Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl
1ωρ. 50 λεπτ.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12ωρ.
Zwiebelbaguettes
3ωρ.
Ciabatta
17ωρ.
Pesto-Hörnchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Kosaken-Doppelbrot
14ωρ. 30 λεπτ.