Torta salata finocchi, pancetta e formaggella

Torta salata finocchi, pancetta e formaggella

4.5 83 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di pasta sfoglia pronta tonda
    1 dose
  • di acqua
    500 g
  • di finocchi a fettine sottili
    400 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio senza anima
    1
  • di pancetta affumicata a cubetti
    100 g
  • uova sbattute
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di formaggio tipo formaggella a pasta dura a cubetti o Asiago
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 381 kcal / 1594 kJ
Πρωτεΐνη 15.1 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 15.9 g
Φυτικές ίνες 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων