Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino

Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino

3.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
24 pezzi

Υλικά

  • 70 g di cipolla a pezzi
  • 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a rondelle (2 mm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, privato dei semi
  • 1 mango maturo la polpa a pezzi
  • 3 cucchiai di pasta di tamarindo
  • 4 cucchiai di melassa di zucchero di canna
    4 cucchiai di miele
  • ¼ di cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
  • 90 g di vino rosso
  • 180 g di succo d'arancia
  • 2 cucchiai di aceto di vino rosso
  • 24 costolette di agnello

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 240 kcal / 1002 kJ
Πρωτεΐνη 14.3 g
Λιπαρά 18.4 g
Υδατάνθρακες 4.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων