
Συσκευές & Αξεσουάρ
Veracruz Fish
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
rice250 g
-
white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
white cabbage cut in pieces150 g
-
olive oil100 g
-
tomatoes quartered300 g
-
onions halved80 g
-
garlic cloves4
-
serrano chilli halved1
-
cider vinegar2 Tbsp
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers20 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) to taste1 - 2
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
418 kcal /
1748 kJ
Πρωτεΐνη
14.3 g
Λιπαρά
29.3 g
Υδατάνθρακες
24.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

WHITE FISH
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1j 15 menit
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 menit
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 menit
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 menit
Seafood Korma
40 menit
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 menit
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 menit
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Tanpa peringkat
Mussels Mariniere
Tanpa peringkat
Seafood and Pork Stew
Tanpa peringkat
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1j
Guinness® Bread
1j 45 menit