牛肉捲餅

牛肉捲餅

4.9 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 人份

Υλικά

滷牛腱
  • 1 大匙
  • ,切段
    10 克
  • 蒜頭
    50 克
  • ,切片
    10 克
  • 洋蔥 ,切塊
    50 克
  • 乾燥月桂葉
    3 片
  • 八角
    1 粒
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 米酒
    30 克
  • 醬油
    90 克
  • 3 茶匙
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 牛腱肉 ,切塊(約5公分)
    500 克
  • 800 克
捲餅皮
  • 中筋麵粉
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    150 克
  • 冷水
    60 克
  • ,多備一些抹油用
    1 茶匙
捲餅醬
  • 味醂
    1 大匙
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 甜麵醬
    2 大匙
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 蒜苗 ,切絲
    2 枝
  • 小黃瓜 ,切絲
    ½ 條

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 284 kcal / 1575 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 4.3 g
Υδατάνθρακες 49.2 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων