
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉捲餅
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 人份
Υλικά
滷牛腱
-
油1 大匙
-
蔥 ,切段10 克
-
蒜頭50 克
-
薑 ,切片10 克
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
乾燥月桂葉3 片
-
八角1 粒
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
米酒30 克
-
醬油90 克
-
糖3 茶匙
-
五香粉1 茶匙
-
牛腱肉 ,切塊(約5公分)500 克
-
水800 克
捲餅皮
-
中筋麵粉300 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)150 克
-
冷水60 克
-
油 ,多備一些抹油用1 茶匙
捲餅醬
-
味醂1 大匙
-
五香粉1 茶匙
-
甜麵醬2 大匙
-
醬油膏1 大匙
-
蒜苗 ,切絲2 枝
-
小黃瓜 ,切絲½ 條
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
284 kcal /
1575 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
49.2 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

世界的捲餅
15 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν