
Συσκευές & Αξεσουάρ
叉燒酥
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
10 個
Υλικά
油皮
-
糖15 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
-
水60 克
-
中筋麵粉150 克
油酥
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
-
低筋麵粉125 克
叉燒餡
-
蒜頭4 粒
-
油40 克
-
低筋麵粉40 克
-
水240 克
-
純芝麻油1 茶匙
-
蠔油15 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖30 克
-
米酒2 茶匙
-
叉燒肉 ,切丁(約0.5公分)240 克
組合
-
水 ,少許,刷水用
-
蛋 ,打散,刷上色用1 顆
-
白芝麻10 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
336.3 kcal /
1405.6 kJ
Πρωτεΐνη
8.3 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
33.8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν