叉燒酥

叉燒酥

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
10 個

Υλικά

油皮
  • 15 克
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    60 克
  • 60 克
  • 中筋麵粉
    150 克
油酥
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    60 克
  • 低筋麵粉
    125 克
叉燒餡
  • 蒜頭
    4 粒
  • 40 克
  • 低筋麵粉
    40 克
  • 240 克
  • 純芝麻油
    1 茶匙
  • 蠔油
    15 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 30 克
  • 米酒
    2 茶匙
  • 叉燒肉 ,切丁(約0.5公分)
    240 克
組合
  • ,少許,刷水用
  • ,打散,刷上色用
    1 顆
  • 白芝麻
    10 克

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 336.3 kcal / 1405.6 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 33.8 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων