
Συσκευές & Αξεσουάρ
麻油雞湯包
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 個
Υλικά
湯包皮
-
水40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉90 克
內餡
-
雞高湯50 克
-
吉利丁粉1 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 ,切丁200 克
-
薑 ,切碎10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油10 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
163.7 kcal /
684.2 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
22.3 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν