
Συσκευές & Αξεσουάρ
照燒洋蔥牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
火鍋牛肉片300 克
-
醬油1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油15 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
蠔油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
蔥 切蔥花15 克
-
白芝麻1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
268 kcal /
1121 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
18.6 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

日本媽媽家常菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν