
Συσκευές & Αξεσουάρ
酒香鹹豬肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
醃料
-
花椒粒1 大匙
-
整粒黑胡椒1 大匙
-
蒜頭4 粒
-
高梁酒3 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽2 茶匙
-
帶皮五花肉 (厚度約2.5公分),清洗後擦乾水分300 克
沾醬
-
蒜頭5 粒
-
米醋1 大匙
-
蒜苗 切片2 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
332 kcal /
1388 kJ
Πρωτεΐνη
12.1 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

熱炒排行榜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν