
Συσκευές & Αξεσουάρ
橙汁燒雞
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
去皮雞胸肉 切塊(約3公分)400 克
-
香吉士 取果肉和皮屑1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
太白粉2 ½ 茶匙
-
柳橙汁150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
281 kcal /
1178 kJ
Πρωτεΐνη
45.2 g
Λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
7.3 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

快速晚餐
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν