 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
橙汁燒雞
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          去皮雞胸肉 切塊(約3公分)400 克
- 
          香吉士 取果肉和皮屑1 顆
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          冰糖粉2 茶匙
- 
          太白粉2 ½ 茶匙
- 
          柳橙汁150 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        45.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1178 kJ  / 
                        281 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        7.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        快速晚餐
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    