橙汁燒雞

橙汁燒雞

3.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 去皮雞胸肉 切塊(約3公分)
    400 克
  • 香吉士 取果肉和皮屑
    1 顆
  • ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    2 茶匙
  • 太白粉
    2 ½ 茶匙
  • 柳橙汁
    150 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 281 kcal / 1178 kJ
Πρωτεΐνη 45.2 g
Λιπαρά 6.9 g
Υδατάνθρακες 7.3 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων