 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
綠咖哩雞
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          胡荽籽½ 茶匙
- 
          小茴香籽¼ 茶匙
- 
          白胡椒粒5 粒
- 
          新鮮香菜根 切段10 克
- 
          薑黃粉1 茶匙
- 
          蝦醬¼ 茶匙
- 
          豆蔻粉2 小撮
- 
          新鮮青辣椒 去籽,切段10 根
- 
          蒜頭2 粒
- 
          新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
- 
          紅蔥頭1 粒
- 
          新鮮檸檬香茅 取白色根部,切片10 克
- 
          薑 去皮10 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          水15 克
- 
          椰奶240 克
- 
          新鮮檸檬葉1 片
- 
          去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)450 克
- 
          魚露1 大匙
- 
          糖½ 大匙
- 
          茄子 剖半,切段(約4公分)100 克
- 
          新鮮四季豆 捏去頭尾,去莖、切段(約4公分)100 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        22.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1246 kJ  / 
                        297 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        18.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        東南亞風味在我家
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    