
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油咖哩燉雞
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨雞腿肉 切塊(約3公分)450 克
-
原味優格 多備一些裝飾用150 克
-
咖哩粉50 克
-
糖15 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭20 克
-
奶油30 克
-
罐頭蕃茄 切小塊400 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
526 kcal /
2202 kJ
Πρωτεΐνη
26.7 g
Λιπαρά
29.6 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

快速晚餐
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν