
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥爆筍絲豬肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
豬里肌肉 切絲300 克
-
醬油25 克
-
米酒1 ½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 大匙
-
香油1 大匙
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
蔥 切段50 克
-
熟竹筍 切絲200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
242 kcal /
1013 kJ
Πρωτεΐνη
18.8 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

胃口大開下飯菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν