 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥爆筍絲豬肉
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          豬里肌肉 切絲300 克
- 
          醬油25 克
- 
          米酒1 ½ 大匙
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          糖1 大匙
- 
          香油1 大匙
- 
          黑胡椒粉2 茶匙
- 
          白胡椒粉½ 茶匙
- 
          五香粉½ 茶匙
- 
          蒜頭20 克
- 
          油10 克
- 
          蔥 切段50 克
- 
          熟竹筍 切絲200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        18.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1013 kJ  / 
                        242 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        14 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        胃口大開下飯菜
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    