
Συσκευές & Αξεσουάρ
醬燒豬軟骨
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1250 克
-
豬軟骨 ,切塊(約3公分)350 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
辣豆瓣醬15 克
-
醬油20 克
-
二砂糖15 克
-
紹興酒10 克
-
豆豉 ,略微壓扁2 茶匙
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)100 克
-
白蘿蔔 ,切塊(約3公分)100 克
-
蔥 ,切段(約5公分)15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
319.1 kcal /
1333.8 kJ
Πρωτεΐνη
18.3 g
Λιπαρά
22.4 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
51.1 g
Νάτριο
648.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超市系列-豬肉
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν