醬燒豬軟骨

醬燒豬軟骨

4.8 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 1250 克
  • 豬軟骨 ,切塊(約3公分)
    350 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 辣豆瓣醬
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 二砂糖
    15 克
  • 紹興酒
    10 克
  • 豆豉 ,略微壓扁
    2 茶匙
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    100 克
  • 白蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    100 克
  • ,切段(約5公分)
    15 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 319.1 kcal / 1333.8 kJ
Πρωτεΐνη 18.3 g
Λιπαρά 22.4 g
Υδατάνθρακες 10.3 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 51.1 g
Νάτριο 648.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων