
Συσκευές & Αξεσουάρ
鳳尾蝦蒸餃
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
15 個
Υλικά
蒸餃皮
-
澄粉 (無筋麵粉)100 克
-
太白粉50 克
-
熱水 (約90-95°C)200 克
內餡
-
紅鯛魚片 ,切塊100 克
-
花枝 ,切塊40 克
-
薑 ,切碎5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
香油1 茶匙
-
洋蔥 ,切小塊20 克
-
油 ,少許,抹油用
-
生草蝦 ,去蝦頭、殼和腸泥,保留蝦尾15 隻
-
水 (蒸煮用)500 克
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 個
Πρωτεΐνη
2.5 g
Θερμίδες
234.8 kJ /
56.2 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Υδατάνθρακες
9.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν