鳳尾蝦蒸餃

鳳尾蝦蒸餃

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
15 個

Υλικά

蒸餃皮
  • 澄粉 (無筋麵粉)
    100 克
  • 太白粉
    50 克
  • 熱水 (約90-95°C)
    200 克
內餡
  • 紅鯛魚片 ,切塊
    100 克
  • 花枝 ,切塊
    40 克
  • ,切碎
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 洋蔥 ,切小塊
    20 克
  • ,少許,抹油用
  • 生草蝦 ,去蝦頭、殼和腸泥,保留蝦尾
    15 隻
  • (蒸煮用)
    500 克

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 個

Πρωτεΐνη 2.5 g
Θερμίδες 234.8 kJ / 56.2 kcal
Λιπαρά 1 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Υδατάνθρακες 9.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων