
Συσκευές & Αξεσουάρ
蘿蔔絲酥餅
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 個
Υλικά
油皮
-
水65 克
-
糖10 克
-
鹽½ 茶匙
-
白油55 克
-
中筋麵粉135 克
油酥
-
低筋麵粉85 克
-
白油40 克
內餡
-
香油10 克
-
蝦米15 克
-
蔥 ,切蔥花30 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切絲420 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水 ,少許,刷水用
-
黑芝麻 ,適量
-
白芝麻 ,適量
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
161 kcal /
673 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
9.5 g
Υδατάνθρακες
16.3 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν