
Συσκευές & Αξεσουάρ
炸蛋蔥油餅
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 片
Υλικά
-
中筋麵粉270 克
-
鹽1 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)125 克
-
冷水65 克
-
油 ,少許,抹油和刷油用
-
蔥 ,切蔥花30 克
-
油炸油80 克
-
蛋6 顆
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
350 kcal /
1464 kJ
Πρωτεΐνη
12.5 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
32.3 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν