炸蛋蔥油餅

炸蛋蔥油餅

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 片

Υλικά

  • 中筋麵粉
    270 克
  • 1 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    125 克
  • 冷水
    65 克
  • ,少許,抹油和刷油用
  • ,切蔥花
    30 克
  • 油炸油
    80 克
  • 6 顆

Διατροφή ανά 1 片

Θερμίδες 350 kcal / 1464 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 32.3 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων