
Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻花蝦煎包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 個
Υλικά
麵糰
-
中筋麵粉250 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)100 克
-
冷水65 克
內餡
-
蔥 ,切蔥花20 克
-
薑 ,切碎5 克
-
豬絞肉280 克
-
櫻花蝦20 克
-
米酒1 茶匙
-
糖5 克
-
香油10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
小干貝 ,切塊70 克
-
油 ,少許,抹油和煎煮用
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
194 kcal /
810 kJ
Πρωτεΐνη
12.7 g
Λιπαρά
6.7 g
Υδατάνθρακες
20.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν