櫻花蝦煎包

櫻花蝦煎包

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 個

Υλικά

麵糰
  • 中筋麵粉
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    100 克
  • 冷水
    65 克
內餡
  • ,切蔥花
    20 克
  • ,切碎
    5 克
  • 豬絞肉
    280 克
  • 櫻花蝦
    20 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 5 克
  • 香油
    10 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 小干貝 ,切塊
    70 克
  • ,少許,抹油和煎煮用

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 194 kcal / 810 kJ
Πρωτεΐνη 12.7 g
Λιπαρά 6.7 g
Υδατάνθρακες 20.7 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων