Pain sans gluten aux fruits secs

Pain sans gluten aux fruits secs

3.6 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
600 g

Υλικά

  • 320 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • huile végétale (προαιρετικό πεδίο) pour le moule
  • 160 g de farine de riz
  • 70 g de farine de châtaigne
  • 40 g de farine de lentille
  • 40 g de farine de quinoa
  • 1 c. à soupe de sucre de canne complet non raffiné
  • 1 c. à café de sel marin
  • 50 g de figues sèches coupées en morceaux
  • 50 g de noisettes entières
  • 20 g d'amandes émondées

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 600 g

Θερμίδες 1728 kcal / 7520 kJ
Πρωτεΐνη 48 g
Λιπαρά 52 g
Υδατάνθρακες 250 g
Φυτικές ίνες 39 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων