Tegamini di cipolle e alici

Tegamini di cipolle e alici

4.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
    350 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di uvetta sultanina
    20 g
  • di pinoli sgusciati
    20 g
  • di zucchero di canna
    10 g
  • di aceto di mele
    15 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di alici fresche pulite ed aperte a libro
    200 g
  • di pangrattato
    60 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 257 kcal / 1075 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 14.2 g
Υδατάνθρακες 21.2 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων