Συσκευές & Αξεσουάρ
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2-3 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded½ - 1
-
700 g chicken breasts, skin onduck breasts, skin on700 g
-
Chinese five spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste2 - 3 Tbsp
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
soy sauce40 g
-
white long grain rice200 g
-
200 g Chinese cabbage, cut in piecespak choi cut in pieces200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2 cm)100 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
button mushrooms sliced250 g
-
soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)40 g
-
honey (approx. 3-4 Tbsp)80 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
42 g
Θερμίδες
2512 kJ /
600 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarte Bourguignonne
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Thai Burger
35 λεπτ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Chia Burgers
1ωρ. 10 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 λεπτ.
Pulled Pork and Cider Rolls
1ωρ.
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1ωρ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.