Chicken Étouffée

Chicken Étouffée

4.4 308 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Roux
  • vegetable oil
    30 g
  • plain flour
    2 Tbsp
  • water
    300 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
  • unsalted butter diced
    50 g
  • onion quartered (approx. 100 g)
    1
  • green pepper quartered (approx. 120 g)
    1
  • red pepper quartered (approx. 120 g)
    1
  • celery quartered (approx. 70 g)
    1 stick
  • red chilli halved, deseeded
    1
  • Cajun spice mix
    ½ tsp
  • fresh basil leaves chopped
    1 tsp
    ¼ tsp dried basil
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • chicken breasts cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • spring onions sliced (1 cm)
    4

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 337 kcal / 1408 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων