
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken Étouffée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Roux
-
vegetable oil30 g
-
plain flour2 Tbsp
-
water300 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Étouffée
-
unsalted butter diced50 g
-
onion quartered (approx. 100 g)1
-
green pepper quartered (approx. 120 g)1
-
red pepper quartered (approx. 120 g)1
-
celery quartered (approx. 70 g)1 stick
-
red chilli halved, deseeded1
-
Cajun spice mix½ tsp
-
fresh basil leaves chopped1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)400 g
-
spring onions sliced (1 cm)4
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
1408 kJ /
337 kcal
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Deep South and Cajun
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Burger with Yoghurt Sauce
1ωρ.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 λεπτ.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 λεπτ.
Raised Game Pie
24ωρ.
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 λεπτ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Steak and Kidney Pudding
5ωρ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.
Spooky Spaghetti and Meatballs
Καμία βαθμολογία