Traditional Austrian Beef Goulash

Traditional Austrian Beef Goulash

4.7 122 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions

Υλικά

  • stewing steak cut in pieces (3 cm)
    600 g
  • mustard (e.g. English mustard)
    20 g
  • onions cut in 8-10 wedges
    350 g
  • clarified butter
    30 g
  • tomato purée
    20 g
  • garlic cloves to taste, halved
    1 - 2
  • sweet paprika
    3 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • cayenne pepper
    ¼ tsp
    ¼ tsp hot paprika
  • dried marjoram
    1 tsp
    dried oregano
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp meat stock paste, homemade
  • water
    200 g
  • red wine (προαιρετικό πεδίο)
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 354 kcal / 1483 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων