Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional Austrian Beef Goulash
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions
Υλικά
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (προαιρετικό πεδίο)50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
1483 kJ /
354 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Chia Burgers
1ωρ. 10 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 λεπτ.
Pulled Pork and Cider Rolls
1ωρ.
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1ωρ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.
Quick Lamb Dhansak
45 λεπτ.
Spooky Spaghetti and Meatballs
Καμία βαθμολογία
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1ωρ. 35 λεπτ.