Venison and Potato Goulash

Venison and Potato Goulash

4.1 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • onion quartered
    1
  • rapeseed oil
    30 g
  • bacon lardons (1-2 cm)
    70 g
  • venison diced (2 cm)
    400 g
  • carrots sliced (2 cm)
    100 g
  • celeriac cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • leeks sliced (1 cm)
    70 g
  • potatoes diced (2 cm)
    350 g
  • tomato purée
    50 g
  • water
    400 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • grated lemon zest
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • caraway seeds
    ½ tsp
  • fresh marjoram leaves only
    1 tsp
    1 tsp fresh thyme, leaves only
  • hot paprika
    1 tsp
  • green peppers cut in strips (0.5 cm)
    150 g
  • red peppers cut in strips (0.5 cm)
    150 g
  • ground cayenne pepper to taste

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 364 kcal / 1524 kJ
Πρωτεΐνη 29.8 g
Λιπαρά 14.2 g
Υδατάνθρακες 29.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων