
Συσκευές & Αξεσουάρ
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Mushroom Duxelle
-
fresh portobello mushrooms quartered225 g
-
dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 15 minutes then drained and squeezed of excess water10 g
-
shallots halved50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
garlic clove1
-
Madeira wine50 g
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Beef Wellingtons
-
unsalted butter diced (2 cm), then frozen for 1 hour200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
-
groundnut oil for searing and greasing
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3-4 cm thick)4
-
ground black pepper for seasoning
-
large eggs beaten2
Red Wine Jus
-
shallots halved50 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves1 sprig
-
salted butter diced50 g
-
port100 g
-
red wine150 g
-
liquid beef stock hot100 g
-
balsamic vinegar20 g
-
dark brown sugar35 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
697.6 mg
Πρωτεΐνη
80.3 g
Θερμίδες
6847.6 kJ /
1636.6 kcal
Λιπαρά
109.9 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
57 g
Υδατάνθρακες
63.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Mexican Chicken Ring
55 Min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.
Chicken Cacciatore
50 Min
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min