
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional Austrian Beef Goulash
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions
Υλικά
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (προαιρετικό πεδίο)50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354 kcal /
1483 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and Leek Pasta Sauce
30 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Chinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.
Roast Chicken with Vegetables
1ωρ. 10 λεπτ.
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2ωρ. 45 λεπτ.
Seared Steak Rocket Salad
35 λεπτ.
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1ωρ.
Chicken and Warm Potato Salad
55 λεπτ.
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30 λεπτ.