
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional Austrian Beef Goulash
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions
Υλικά
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (προαιρετικό πεδίο)50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354 kcal /
1483 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToad in the Hole
1ωρ.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Beef and Bean Enchiladas
40 λεπτ.
Beef and Ale Stew
2ωρ. 20 λεπτ.
Chicken garam masala
50 λεπτ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.