Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional Austrian Beef Goulash
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions
Υλικά
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (προαιρετικό πεδίο)50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
1483 kJ /
354 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSri Lankan Red Beef Curry
1ωρ. 35 λεπτ.
Chicken Saag
50 λεπτ.
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2ωρ.
Lemon Chicken
20 λεπτ.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 λεπτ.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1ωρ. 5 λεπτ.
Spicy Pulled Beef
8ωρ. 10 λεπτ.
Family Chicken Galette
1ωρ. 55 λεπτ.
Beef Rendang
2ωρ. 30 λεπτ.
Spiced Lamb Roast
29ωρ. 50 λεπτ.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.
Beef Stroganoff
1ωρ.