Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional Austrian Beef Goulash
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions
Υλικά
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (προαιρετικό πεδίο)50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
1483 kJ /
354 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1ωρ. 20 λεπτ.
Spicy Beef with Red Peppers
30 λεπτ.
Roast Chicken with Vegetables
1ωρ. 10 λεπτ.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1ωρ.
Beef Korma
2ωρ. 25 λεπτ.
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4ωρ.
Potato and Pork Rib Racks
1ωρ. 30 λεπτ.
Pork Chops with Orange
2ωρ. 25 λεπτ.
Mexican Meatballs with Black Beans
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.