
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional Austrian Beef Goulash
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions
Υλικά
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (προαιρετικό πεδίο)50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
1483 kJ /
354 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Madras
1ωρ. 30 λεπτ.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2ωρ.
All-In-One 'Roast' Beef
1ωρ. 30 λεπτ.
Scotch Broth
1ωρ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Beef Goulash
2ωρ. 45 λεπτ.
Raised Game Pie
24ωρ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 λεπτ.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 λεπτ.
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 λεπτ.
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2ωρ. 45 λεπτ.