
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cumin Lamb and Aubergine Stew
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only15 g
-
olive oil70 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)350 g
-
red onions quartered250 g
-
garlic cloves4
-
lamb shoulder meat, boneless cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
ground cumin1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar20 g
-
Greek yoghurt125 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
690 kcal /
2888 kJ
Πρωτεΐνη
33.2 g
Λιπαρά
55.3 g
Υδατάνθρακες
15.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPork Chops with Orange
2h 25min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Beef Bourguignon
1h 30min
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Chicken Tacos al Pastor
45min
Lamb Kebobs
3h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Peking Chicken
45min