
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Batbout dough
-
water320 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh yeast20 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal flour80 g
-
semolina, durum wheat240 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
olive oil for greasing and frying
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only, to taste5 - 6 sprigs
-
lamb meat for stewing, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
hot paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, to taste6 - 7 sprigs
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
water200 g
-
sunflower oil20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1018 kcal /
4263 kJ
Πρωτεΐνη
46 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
111 g
Φυτικές ίνες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Moroccan Flavours
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCouscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
One-pot Moussaka
30 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 λεπτ.
Chicken in Yoghurt
1ωρ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Chicken Tikka Flatbreads
45 λεπτ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 λεπτ.
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1ωρ. 55 λεπτ.