Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Batbout dough
-
water320 g
-
sugar2 Tbsp
-
1 heaped tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal flour80 g
-
semolina, durum wheat240 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
olive oil for greasing and frying
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only, to taste5 - 6 sprigs
-
lamb meat for stewing, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
hot paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, to taste6 - 7 sprigs
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
water200 g
-
sunflower oil20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
4263 kJ /
1018 kcal
Λιπαρά
41 g
Φυτικές ίνες
11 g
Υδατάνθρακες
111 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Moroccan Flavours
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoast Chicken with Vegetables
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 λεπτ.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1ωρ.
Meatballs in Tomato Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Pork Chops with Orange
2ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Leftover Turkey and Veg Bake
1ωρ.
Ham, Egg and Chips
30 λεπτ.
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4ωρ.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1ωρ.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1ωρ. 20 λεπτ.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 λεπτ.