
Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Lamb Shanks
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Braised Lamb Shanks
-
red wine full-bodied200 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar60 g
-
tomato purée50 g
-
water100 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh rosemary3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
lamb shanks (approx. 400 g each)4
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
carrots cut in pieces150 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
extra virgin olive oil plus extra for browning40 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1013.1 kcal /
4238.9 kJ
Πρωτεΐνη
77.2 g
Λιπαρά
64.5 g
Υδατάνθρακες
17.8 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.2 g
Νάτριο
1050.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToad in the Hole
1 h
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Beef and Ale Stew
2 h 20 min
Chicken garam masala
50 min
Smoky Pork and Beans
3 h
Green Curry Chicken
55 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Turkey Burger
1 h 25 min
Chicken Curry with Spinach
1 h 5 min