Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Lamb Shanks
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Braised Lamb Shanks
-
red wine full-bodied200 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar60 g
-
tomato purée50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemade, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh rosemary3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
lamb shanks (approx. 400 g each)4
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
carrots cut in pieces150 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
extra virgin olive oil plus extra for browning40 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1050.6 mg
Πρωτεΐνη
77.2 g
Θερμίδες
4238.9 kJ /
1013.1 kcal
Λιπαρά
64.5 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.2 g
Υδατάνθρακες
17.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered Chicken Dinner
2ωρ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26ωρ. 15 λεπτ.
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3ωρ. 20 λεπτ.
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3ωρ. 10 λεπτ.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2ωρ.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1ωρ. 10 λεπτ.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1ωρ. 20 λεπτ.
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2ωρ.
Beef and Ale Stew
2ωρ. 20 λεπτ.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2ωρ. 20 λεπτ.