
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef in Stout
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
feather steak diced (3 cm)800 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
tomato purée20 g
-
stout (e.g. Guinness®)415 g
-
fresh rosemary leaves3 sprigs
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
315 kcal /
1318.1 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
21.6 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Νάτριο
462.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Lamb Rogan Josh
1ωρ. 45 λεπτ.
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Καμία βαθμολογία
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1ωρ. 45 λεπτ.
Thai Burger
35 λεπτ.
Bibimbap Burrito
45 λεπτ.
Lamb Korma
4ωρ.