Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef in Stout
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
800 g braising steak, diced (3 cm)feather steak diced (3 cm)800 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
tomato purée20 g
-
stout (e.g. Guinness®)415 g
-
fresh rosemary leaves3 sprigs
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
462.5 mg
Πρωτεΐνη
31 g
Θερμίδες
1318.1 kJ /
315 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
21.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered Chicken Dinner
2 h
Stuffed Crust Salami Pizza
1 h 50 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 h 15 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 h 20 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 h 10 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 h
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 h 45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 h 10 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 h 20 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 h
Beef and Ale Stew
2 h 20 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 h 20 min