
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous160 g
-
beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ¼ tsp
-
courgettes cut in pieces (3 cm)250 g
-
brown onions quartered100 g
-
beef mince broken in pieces250 g
-
ras el hanout (see tip)3 tsp
-
vegetable oil10 g
-
white wine vinegar plus extra to taste20 g
-
cucumber (προαιρετικό πεδίο) peeled into ribbons, for garnishing½
-
ground black pepper to taste
-
Greek yoghurt (προαιρετικό πεδίο)4 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
420 kcal /
1757.3 kJ
Πρωτεΐνη
16.8 g
Λιπαρά
23.4 g
Υδατάνθρακες
35.1 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Νάτριο
1962.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2ωρ. 10 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Layered Chicken Dinner
2ωρ.
Lamb Keema with Peas
1ωρ.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1ωρ. 45 λεπτ.
Lamb Koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Cacciatore
50 λεπτ.