
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cumin Lamb and Aubergine Stew
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only15 g
-
olive oil70 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)350 g
-
red onions quartered250 g
-
garlic cloves4
-
lamb shoulder meat, boneless cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
ground cumin1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar20 g
-
Greek yoghurt125 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
690 kcal /
2888 kJ
Πρωτεΐνη
33.2 g
Λιπαρά
55.3 g
Υδατάνθρακες
15.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Garam Masala
50 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Coronation Chicken
30 min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 godz. 45 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min