Lamb Tagine with Apricots and Honey

Lamb Tagine with Apricots and Honey

4.2 120 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • couscous
    250 g
  • water
    400 g
  • ras el hanout (see tip)
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • dried apricots, pitted
    100 g
  • blanched almonds
    60 g
  • onions halved
    400 g
  • carrots cut in pieces
    200 g
  • olive oil plus 2 Tbsp
    20 g
  • lamb meat
    500 g
  • aubergines
    200 g
  • tinned chopped tomatoes
    100 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    ½
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • ground ginger
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • saffron threads
    2 pinches
    1 tsp ground turmeric
  • lemon juice to taste
    1 - 2 tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • honey to taste
    40 - 50 g
  • fresh coriander leaves only, chopped (see tip)
    ½ bunch
    ½ bunch fresh parsley, leaves only, chopped (see tip)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 827 kcal / 3459 kJ
Πρωτεΐνη 41 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 100 g
Φυτικές ίνες 16 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων