 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜豬肉蒸餃
                
                Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                32 個
              
            Υλικά
餃子皮
- 
          油 可多備一些刷油用1 大匙
- 
          水 可多備一些150 克
- 
          麵粉 (中筋麵粉)300 克
- 
          鹽¼ 茶匙
白菜豬肉餡
- 
          高麗菜 切塊400 克
- 
          鹽1 ½ 茶匙
- 
          豬絞肉350 克
- 
          水530 克
- 
          醬油20 克
- 
          10 克 清酒米酒10 克
- 
          糖½ 茶匙
- 
          胡椒粉½ 茶匙
- 
          純芝麻油 (15克)1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 個
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        318 kJ  / 
                        76 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    