 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
港式珍珠丸
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                32 個
              
            Υλικά
- 
          200 克 壽司米糯米 (長、圓皆可)200 克
- 
          水 需多備一些泡米用600 克
- 
          豬里肌肉 切塊 (約5公分) (詳見要訣)350 克
- 
          10 克 乾香菇, ,浸泡至軟(詳見要訣)新鮮香菇 (約50克)3 - 4 朵
- 
          紅蘿蔔25 克
- 
          新鮮荸薺 去皮、對半切20 克
- 
          老薑 切片5 - 10 克
- 
          蔥 切段(約2公分)20 克
- 
          白胡椒粉2 小撮
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          糖½ 茶匙
- 
          玉米粉1 茶匙
- 
          醬油20 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 塊
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        225 kJ  / 
                        54 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    