
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vollkornbrot aus dem Varoma
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Butter zum Einfetten1 EL
-
Grieß (Weich- oder Hartweizengrieß) zum Ausstreuen,2 EL
-
Dinkelkörner250 g
-
Wasser1250 g
-
Zuckerrübensirup (προαιρετικό πεδίο)10 g
-
frische Hefe20 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen50 g
-
Balsamico, dunkel10 g
-
Salz1 TL
-
Sonnenblumenkerne100 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
98 kcal /
409 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
12 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Weizenbrot Betty
4ωρ. 35 λεπτ.
Pitabrote
1ωρ. 25 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Walnuss-Knäckebrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3ωρ.
Picknick-Brötchen
2ωρ.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3ωρ. 10 λεπτ.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 λεπτ.
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2ωρ.
Zucchini-Karotten-Brot
1ωρ. 35 λεπτ.
Gefüllte Seelen
2ωρ. 45 λεπτ.