 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
甜菜根汤配香草丸子
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
香草丸子
- 
          新鲜综合香草 (如:罗勒, 欧芹、野蒜、细香葱, 混合软叶香草),只取叶子10 - 15 克
- 
          牛奶200 克
- 
          黄油 切块60 克
- 
          盐¾ 茶匙
- 
          豆蔻粉 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
- 
          粗粒小麦粉(任何麦类)150 克
- 
          黄油 多备一些涂抹用
- 
          蛋液1 颗
甜菜根汤
- 
          500 克 熟甜菜根, ,切块甜菜根 去皮,切块500 克
- 
          水700 克
- 
          白葡萄酒150 克
- 
          2 块 蔬菜高汤块蔬菜高汤酱2 满茶匙
- 
          面粉25 克
- 
          盐½ - 1 茶匙
- 
          豆蔻粉2 小撮
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          稀奶油100 克
- 
          白葡萄酒醋 (προαιρετικό πεδίο)1 汤匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1386 kJ  / 
                        331 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        17 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        30 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    